Email- en Webhosting

Uw webhosting in Zuid-Holland, maar beschikbaar in heel Nederland!

Regel uw webhosting en e-mailhosting bij AVH IT-Services

Gaat u een eigen website maken voor uw bedrijf of zoekt u een mogelijkheid om veilig uw bedrijfs-mail te beheren? Voor webhosting en e-mailhosting in Papendrecht moet u bij
AVH IT-Services zijn. Wij zorgen ervoor dat uw website of e-mail altijd goed toegankelijk is en dat u zich zelf nergens zorgen over hoeft te maken.

Webhosting

Als u een eigen website online wilt zetten, bijvoorbeeld voor uw nieuwe bedrijf of om uw hobbywerk aan anderen te laten zien, heeft u naast een domeinnaam ook webhosting nodig. Webhosting zorgt ervoor dat uw site altijd bereikbaar is door deze onder te brengen op een server. U kunt een plek huren op één van de servers van AVH IT-Services en wij zorgen ervoor dat uw website altijd veilig te bereiken is. Het grote voordeel is dat u zelf niks hoeft te regelen. Wij zorgen ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

E-mailhosting

Zeker als bedrijf is het erg belangrijk dat u altijd goed bereikbaar bent via e-mail. AVH IT-Services regelt uw e-mailhosting graag voor u. We beheren uw server en u beschikt over alle functies van Microsoft Exchange. Wij zorgen ervoor dat uw mailbox(en) op en veilige server worden opgeslagen. U hoeft dus zelf geen kosten te maken voor de aanschaf van een mailserver. Een extra voordeel is dat u altijd en overal toegang tot uw account heeft. Zo kunt u ook vanuit huis nog verder werken of juist op vakantie uw e-mail bekijken. Een aantal andere voordelen van e-mailhosting bij AVH IT-Services:

  • Uw mailbox en mobiele telefoon worden continu gesynchroniseerd
  • U heeft internettoegang via Outlook Web Access (OWA)
  • Thuis, onderweg of op locatie bekijkt u Outlook via Outlook of Entourage
  • U heeft altijd toegang tot uw e-mail, kalender, contactgegevens en uitkomsten van bedrijfsprocessen

Heeft u interesse van de webhosting en e-mailhosting van AVH IT-Services? Kom eens bij ons langs in Papendrecht om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088-3038800 of door een bericht achter te laten op ons contactformulier. Wij beantwoorden uw bericht altijd zo snel mogelijk en staan graag voor u klaar.