Uw nieuwe PC samenstellen

Als specialist in computerassemblage kunnen wij elk gewenste configuratie leveren

PC service

Ga naar AVH IT-Services voor een nieuwbouwcomputer

Is uw laptop of computer nodig aan vervanging toe? Ga dan gelijk voor het beste en laat AVH IT-Services een nieuwbouwcomputer in Papendrecht voor u samenstellen. Zo bent u verzekerd van een computer die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Nieuwe laptop of computer

Wij repareren niet alleen uw laptop of computer, maar leveren ook nieuwe laptop en desktopsystemen. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring, weten we precies welk apparaat aan uw wensen voldoet. Wij bouwen de desktopsystemen dan ook zelf voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is uw kenmerken en voorkeuren aan ons doorgeven en dan gaan wij voor u aan de slag. Bij een nieuwbouwcomputer maken we uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen. Hierdoor is een hoogwaardige kwaliteit van het systeem gegarandeerd en kunt u hier zorgeloos mee aan de slag gaan. Ook bij de laptops gaan we te allen tijde voor de beste kwaliteit en prestatie.

Onderhoudscontract

Als u eenmaal een nieuw laptop of computer laat bouwen, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk blijven gebruiken. Daarom kunt u bij AVH IT-Services een onderhoudscontact aangaan. Wij zorgen er dan voor dat uw computer eens in de zoveel tijd gecontroleerd en geoptimaliseerd wordt. Het onderhoudscontract bestaat uit:

  • Stofvrij maken van de binnenkant van de pc
  • Verwijderen van overbodige bestanden en software
  • Verwijderen van  tijdelijke internetbestanden en cookies
  • Installeren van updates en servicepacks voor uw besturingssysteem
  • Controleren van alle ingebouwde apparatuur
  • Eventuele upgrade van drivers
  • Controle van processor, werkgeheugen, harddisk en algemene werking en snelheid van het computersysteem
  • Nakijken van de internetbeveiliging en virusscanner en deze eventueel bijwerken

Laat een  nieuwbouwcomputer op maat maken bij AVH IT-Services in Papendrecht. In het geval van vragen of wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u ons altijd telefonisch bereiken via
088 3038800. Ook kunt u een bericht achterlaten op het contactformulier. Wij beantwoorden dat dan zo snel mogelijk.